Dansatorii Dorin Frecauțanu și Marina Sergheeva au devenit pentru al treilea an consecutiv campioni ai Europei la dans latino-american. Aceștia au participat recent la competiția, desfășurată la Moscova, alături de 50 de perechi din Europa.
 
Reprezentanții Moldovei au fost desemnați de juriul internațional cei mai buni dansatori ai continentului pentru a treia oară consecutiv (au cucerit acest titlu și în anul 2017, și în anul 2018).

Medalia de argint a fost cucerită de reprezentanții Rusiei, iar bronzul, în acest an, a fost luat de dansatorii din Germania.

Vedeți mai jos cum au evoluat campionii moldoveni:

Dorin Frecăuțanu are pasiunea pentru dans de când avea șanse ani şi se mişca prin casă pe muzica de la televizor. Acum, la ai săi 34 de ani a reușit să acumuleze o mulțime de succese, experiențe și realizări frumoase, pe care le transmite mai departe generațiilor mai mici.

De câțiva ani buni, moldoveanul Dorin Frecăuțanu locuiește în Hong Kong, unde și activează în calitate de profesor, coregraf și arbitru de dans. A început să danseze la vârsta de șase ani, mai apoi a făcut o pauză, iar la 11 ani a început din nou să danseze la o școală din Bălți. Când a împlinit 16 ani a început să frecventeze Clubul sportiv „Codreanca” din Chișinău. După mai multe succese cu acest club, la 20 de ani tânărul a plecat să-și continue studiile în Italia, la Academia di Verona și Torino.