Interpreta moldoveancă Elena Karafizi a devenit membră cunoscutei trupe Parov Stelar Band. Un anunț în acest sens apare pe pagina oficială de facebook a formației.

Cântăreața noastră Cleo Panther ne-a informat că, din cauza alegerilor de viață, nu va mai fi membră a formației Parov Stelar Band. Dorim să-i mulțumim foarte mult pentru tot ceea ce a contribuit în ultimii 8 ani și să îi dorim tot binele pentru viitorul ei! Suntem extrem de mândri și fericiți să o întâmpinăm pe Elena Karafizi, drept noua noastră cântăreață în formația Parov Stelar Band. Elena vine de la Chișinău / Moldova, aduce un fond muzical versatil și are o chimie foarte specială cu noi toți, ceea ce va face spectacole live în 2019 și mai grandioase”, scriu cei de la Parov Stelar Band. 

Marcus Fuereder sau Parov Stelar este considerat fondatorul stilului "Electro Swing".Cu peste 1 milion de fani pe Facebook și peste 100 milioane de vizualizări pe Youtube, piesele Parov Stelar au fost selectate în peste 700 de compilații şi au fost redate în reclame la produse Premium, aducându-i artistului 7 premii Amadeus. 

Elena Karafizi este interpreta care a devenit populară datorită cover-urilor pe care le-a plasat pe internet. Are o voce inconfundabilă, și extrem de frumoasă. A studiat canto popular, a fost solista trupei Karafizi și prezentatoare radio la Muz FM!