"Who you are", melodia lui Mihail Sandu, cu numele de scenă Mihail, a fost pe primul loc în topul difuzărilor din Italia, având sute de mii de ascultări pe Spotify. Anul acesta, artistul originar din R. Moldova a primit discul de platină, acordat de (Federazione Industria Musicale Italiana.

Anul 2018 a fost un an plin de realizări pe plan internațional pentru Mihail: a dominat topurile din Italia, finalul anului găsindu-l pe artist pe primul loc în topul celor mai difuzate piese internaționale cu single-ul „Who You Are”, scrie infomusic.ro.

Tot datorită succesului acestei piese a primit și trofeul „Top of the Top” în cadrul Festivalului Șopot din Polonia, iar în luna decembrie Mihail a fost invitat să cânte în cadrul prestigiosului concert anual de Crăciun de la Vatican.

„Who You Are” a petrecut 9 săptămâni pe locul 1 în topul Media Forest, fiind a cincea cea mai difuzată piesă din 2017, consolidându-i poziția artistului în industria muzicală autohtonă. Este primul single în limba engleză semnat Mihail, care a devenit faimos datorită piesei „Mă ucide ea”, a doua cea mai ascultată piesă din 2016.

Mihail este născut în anul 1990 și originar din satul Doroţcaia, din stânga Nistrului.