Actorul american Ben Affleck a confirmat la emisiunea Jimmy Kimmel Live că nu va mai juca rolul Batman într-un alt film produs de studiourile Warner Bros., relatează vineri UPI.

Actorul în vârstă de 46 de ani a explicat joi că a planificat să regizeze şi să joace în următorul film Batman, dar nu a putut să "descifreze" povestea şi a ajuns la concluzia că trebuie să lase proiectul altcuiva, scrie agerpres.ro.

Kimmel l-a întrebat dacă vrea să facă o declaraţie şi Affleck a răspuns: "Nu ştiu. Cred... Eu nu sunt Batman".

Warner Bros. au anunţat luna trecută că un nou film numit "The Batman", scris şi regizat de Matt Reeves, este programat să fie lansat pe 25 iunie 2021.

Studioul a afirmat că Affleck - care a jucat în 2016 în filmul "Batman v Superman: Dawn of Justice", în producţia din 2016 "Suicide Squad" şi "Justice League" în 2017 - nu îşi va mai relua rolul în noul film.

"Încântat pentru #TheBatman în vara anului 2021 şi să văd viziunea @MattReevesLA că prinde viaţă", a scris atunci Affleck.

El nu a confirmat public în mod explicit că nu va mai juca în noul film Batman până la emisiunea de joi Jimmy Kimmel Live.

Warner Bros. nu a anunţat deocamdată cine îl va înlocui pe Affleck în rolul Batman.