Cei de la Proconsul le vor face cunoștință fanilor cu o nouă melodie, dar și juniorii lor. Cel mai nou videoclip al trupei e realizat zilele acestea în familia mărită de formației, Bodo și colegii lui filmând alături de copiii lor.

Daniel și Filip, băieții lui Bogdan „Bodo” Marin și ai lui Robert Ursache, fetița și băiețelul lui Dragoș Dincă (chitară) și fata lui Robert Anghelescu (clape) vor apărea în cel mai nou videoclip al trupei, pe care Proconsul îl filmează zilele acestea.

Era un pas firesc, având în vedere cât de unită e formația. Mulți dintre membri sunt creștini neoprotestanți, botezați la aceeași biserică, și petrec mult timp împreună nu doar pe scenă și în studio, ci și în zilele libere, când se întâlnesc în special la biserică.

Grupul pop-rock, care în 2019 va sărbători 20 de ani de la înființare, s-a tot mărit în ultima vreme. Ultimii intrați în familia Proconsul sunt băieții înfiați de Bodo și Loredana, Daniel, 6 ani, și Filip, 5 ani. Procesul de adopție a fost lung, s-a întins pe mai bine de patru ani și s-a încheiat recent. În toată această perioadă, proaspeții părinți au avut parte de multe emoții, provocări și obstacole.

Bogdan Bodo' Marin mai are un băiat dintr-o căsătorie anterioară, rezident în Statele Unite.