TVR Moldova și Teatrul National “Satiricus I.L. Caragiale” lansează un proiect nou cu genericul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” - menit să realizeze un pas pe drumul cunoașterii reciproce prin artă, al regăsirii și împărtășirii valorilor și viziunilor culturale.

Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalitățile de referință ale culturii spațiului românesc vor veni în fața publicului de la Chișinău pentru a purta discuții de suflet în scena teatrului „Satiricus”.

Luni, 28 noiembrie 2016, la ora 19:00 va avea loc prima serată culturală, deschisă de Maia Morgenstern, director al Teatrului Evreiesc de Stat din București, deținătoarea Premiului Academiei Europene de Film pentru cea mai bună actriță europeană.

Spectacolul va fi moderat de regizorul, actorul şi scenaristul, Alexandru Grecu. Evenimentul se va desfășura în forma unui interviu – serată de creație.  Spectatorii vor fi încurajați să adreseze întrebări renumitei actrițe.

Organizatorii își propun ca aceste întâlniri să devină o tradiție care ar reuni oamenii de cultură de pe ambele maluri ale Prutului.

Menționăm că accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă doar în baza unei programări prealabile, la numerele de telefon (022) 20 28 90 sau (+373) 069368274.