Îndrăgitul interpret, producător şi compozitor român Smiley vine la Chişinău pentru a avea o dicuţie de suflet cu publicul de peste Prut. 

TVR Moldova cu Teatrul Naţional „Satiricus I.L. Caragiale” îl vor avea în calitate de invitat pe Smiley, respectând tradiţia întâlnirilor artiştilor din România cu chişinăuienii, în cadrul proiectului „Întâlnirile TVR MOLDOVA”.

Întâlnirea cu artistul va avea loc marţi, 5 iunie, la ora 13:00, la Teatrul Naţional „Satiricus I.L. Caragiale”. Moderatorul evenimentului va fi directorul teatrului Alexandru Grecu. În program este inclus un interviu de 60 de minute cu artistul, moderat de Alexandru Grecu; 20 de minute de dialog cu publicul, iar la sfârşit, doritorii vor putea să-şi facă poze cu Smiley.

Menţionăm că, accesul la eveniment este gratuit, dar este necesară o înregistrare prealabilă la numărul de telefon (022) 20 28 90 sau (+373) 69 482 271.

Printre invitați de până acum ale proiectului „Întâlnirile TVR MOLDOVA” se numără actrițele Maia Morgenstern și Stela Popescu, managerul de teatru Constantin Chiriac, interpreţii Nicu Alifantis, Fuego, Ştefan Bănică, Grigore Leşe, interpreta Dida Drăgan, prezentatorul TV Virgil Ianţu.

„Întâlnirile TVR MOLDOVA” înseamnă evenimente culturale în cadrul cărora personalitățile de referință ale culturii spațiului românesc vin în fața publicului de la Chișinău pentru a purta discuţii de suflet.