Lungmetrajul „A Quiet Place”, de John Krasinski, care joacă alături de soţia lui, Emily Blunt, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, după ce a generat încasări de 50 de milioane de dolari. 

Drama horror produsă de Paramount cu un buget de 17 milioane de dolari spune povestea unei familii care este nevoită să trăiască în linişte, în timp ce se ascunde de creaturi care bântuie prin sunete.

„Ready Player On” al lui Steven Spielberg a coborât un loc, după al doilea weekend, când a generat încasări de 25 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com. La nivel global, de la premieră, filmul SF a generat încasări de 391,3 milioane de dolari.

Comedia „Blockers” a debutat pe locul al treilea în clasamentul nord-american, cu încasări de 21,4 milioane de dolari.

După al optulea weekend de la premieră, „Black Panther” a coborât o poziţie, până pe locul al patrulea, cu încasări de 8,4 milioane de dolari. La nivel global, de la lansarea din 16 februarie, filmul a generat încasări de 1,299 de miliarde de dolari.

Pe locul al cincilea în clasament, în coborâre o poziţie faţă de weekendul trecut, s-a poziţionat drama de familie „I Can Only Imagine”, cu încasări de 8,3 milioane de dolari, în al patrulea weekend de la premieră.

Thrillerul psihologic „Acrimony”, regizat de Tyler Perry, s-a plasat pe locul al şaselea, în coborâre patru locuri, cu încasări de 8 milioane de dolari. Taraji P. Henson interpretează rolul principal al unei soţii determinate să se răzbune pe soţul care o înşeală. 

Drama „Chappaquiddick”, de John Curran, care spune povestea accidentului în care a fost implicat, în 1969, Ted Kennedy, a debutat în box office-ul nord-american cu încasări de 6,2 milioane de dolari.

Animaţia „Sherlock Gnomes” a coborât două locuri, până pe opt, în al treilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 5,6 milioane de dolari.

SF-ul „Pacific Rim Uprising” a coborât patru poziţii, până pe nouă, după ce, în al treilea weekend de la lansare, a obţinut 4,9 milioane de dolari.

Pe locul al zecelea a urcat o poziţie lungmetrajul „Isle of Dogs”, regizat de Wes Anderson, care, în al treilea weekend de la premieră, a generat încasări de 4,6 milioane de dolari.

Sursa: News.ro