Peste o săptămână, la Soroca, va avea loc tradiționalul Festival –concurs raional de muzică sacră „Cu noi este Dumnezeu”. Pregătirile sunt în toi, spun organizatorii și îndeamnă toți doritorii să vină la eveniment, unde vor putea asculta cântări bisericești, în interpretarea diferitor colective artistice.

La ce-a de-a XXII-a ediție vor participa ansamblurile vocale, formaţiile corale de copii şi maturi  şi a corurile bisericeşti din oraş şi raion, scrie observatorul.md.

Evenimentul este organizat de Secţia Cultură şi Turism  Soroca, în colaborare cu Vicariatul de Soroca, care au comunicat că, în acest an, în calitate e oaspeți, la festival vor evolua Corul claselor mari  „Belcanto” a Şcolii de Arte „E. Coca”,municipiul Soroca, Corul de preoţi  din raionul Soroca și , Grupul vocal  „Mugur-Mugurel” a Catedralei „Sfântul Sava” din orașul Buzău, România.

Festivalul-concurs se va desfășura la 10 aprilie, în incinta Palatului de Cultură Soroca și va începe la ora 11.00. Publicul va avea ocazia să viziteze și o expoziție Pascală (10.30).

Sunt așteptați toți doritorii, intrarea este liberă.