Show aviatic, expoziție de avioane, acrobați excepționali - Dunkin Devils, concert Zdob și Zdub și multe altele din partea Avia Invest la data de 30 septembrie la Aeroportul Internațional Chișinău cu ocazia Zilei Aviației Civile, potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor.

În acest an programul promite să fie bogat, divers și  interesant!

Vom avea parte de trucuri în aer din partea echipelor de piloți de cea mai înaltă categorie și spectacole acrobatice de excepție de la parașutiști. Nu va lipsi expoziția de aeronave de diferite categorii și echipamente de lucru ale Aeroportului. Pe lângă aceste, veți avea ocazia să admirați capacitățile de pilotaj a unui elicopter și multe altele.

În premieră pentru Moldova,  renumita echipă de baschet acrobatic - Dunking Devils vor fi prezenți la evenimentul din 30 septembrie. Recent, aceștia au cucerit Slovenia cu performanța sa extremală pe acoperișul unui tren în mișcare.

Avia Invest îi va bucura și pe oaspeții cei mici cu multe activități distractive și educative.

Va fi amenajată o zonă extraodinară pentru copii care va activa pe teritoriului Aeroportului de la ora 10:00 până la 18:00. Aici, cei mici, se vor distra la trambuline, în același timp vor învăța în cadrul atelierelor de creație arta baloanelor de săpun, dar și vor participa la diferite activități și experimente educaționale.

Programul de seară ne va bucura cu un concert incendiar alături de Dara, Sun Stroke project și Zbob și Zdub.

Vă așteptăm - 30 septembrie, începând cu ora 10:00 până la 18:00.

Accesul la eveniment este de la Aeroportul Vechi.

Intrarea este liberă.