Serata culturală „Întâlnirile TVR MOLDOVA” cu artistul român, Fuego va avea loc la data de 25 septembrie, ora 18:30, la Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale”.

Fuego va susține un recital și va avea o discuție cu regizorul, actorul şi scenaristul Alexandru Grecu. De asemenea, publicul va putea admira o expoziţie a picturilor semnate de Fuego, iar, la final, vor putea face poze cu îndrăgitul interpret și primi autografe. 

Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei programări prealabile la numerele de telefon (022) 20 28 90 sau 069 482 271.

Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalitățile de referință ale culturii spațiului românesc vin în fața publicului de la Chișinău pentru a purta discuţii de suflet.

Printre invitații speciali ai proiectului au fost actrițele Maia Morgenstern și Stela Popescu, managerul de teatru Constantin Chiriac, interpretul și muzicianul Nicu Alifantis, interpreţii Dida Drăgan, Ştefan Bănică.