Renumitul compozitor Eugen Doga revine cu un spectacol excepțional în Republica Moldova. Maestrul va susține, pe 20 august 2017, ora 19.00, un recital inedit, în aer liber, la Castel Mimi, acompaniat de orchestra Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, potrivit unui comunicat de presă.

Concertul va fi organizat în curtea interioară, la Castel Mimi, scena și scaunele urmând să fie amenajate în aer liber.

„Ne dorim să organizăm o întâlnire de suflet cu amatorii muzicii bune, într-o ambianță frumoasă și cu o acustică deosebită”, a declarat Cristina Frolov, director general al Castel Mimi. Ea a precizat că serile de muzică în aer liber vor deveni o tradiție la Castel Mimi.

„Odată cu restaurarea castelului, cu renașterea istoriei și a tradițiilor, vrem să promovăm bogăția culturală a țării. Indiscutabil, opera marelui Eugen Doga face parte din această bogăție”, a mai spus Frolov.

Evenimentul este organizat de Castel Mimi, în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. 

Prețul biletului la concertul Randez-Vous cu Eugen Doga la Castel Mimi este de 500 lei și include băuturi la "Open bar", înainte de eveniment și în timpul antractului, dar și un cadou-surpriză din partea Castel Mimi. Biletele pot fi cumpărate la recepția hotelului Jolly Alon (strada Maria Cebotari 37, Chișinău) sau la Castel Mimi (s. Bulboaca, r. Anenii Noi). Atenție, locurile sunt limitate! Pentru detalii suplimentare, apelați: +373 6200 1893;