Prima ediție a Festivalului de muzică și camping In Da Wood va avea loc între 4 și 5 august și va aduce un line-up de trupe locale și internaționale într-un spațiu neconvențional: pădurea Durlești.

Evenimentul acoperă genurile muzicii underground, iar participanții la festival se vor putea delecta cu o paletă largă de genuri muzicale, de la rock sau metal, până la hip hop și electronic.

Cele două scene ale festivalului vor găzdui artiști din Belarus, Ucraina, România, Marea Britanie și R. Moldova. Datorită numărului mare de artiști - care şi-au confirmat prezența la festival -, In Da Wood se va desfășura în regim non-stop.

Capete de afiș pentru In Da Wood sunt trupa românească de folk rock Fără Zahăr, trupa Jinjer, Dysphoria, Făt-Frumos din Ucraina și trupele locale HARMASAR, Abnormyndeffect și Infected Rain.

Pentru aventurierii care doresc să trăiască experiența In Da Wood, festivalul pune la dispoziție o zonă de camping în pădurea Durlești. Spațiul festivalului prevede și o parcare gratuită.

In Da Wood Fest 2017, cel mai mare eveniment de muzică alternativă din țară, își va deschide ușile la 4 august, ora 15.00. Festivalul își propune să familiarizeze publicul cu scena muzicală alternativă, oferind un spațiu confortabil de manifestare artistică a celor mai reprezentative trupe locale de artiști, dar și de peste hotare.

Biletele la In Da Wood pot fi procurate online pe iTicket.md sau, fizic, la partenerii festivalului Katana Record Shop, Funky Mămăliga Hostel, Inkaholic Tatoo & Piercing Studio. Prețul unui bilet presale pentru o zi este de 150 de lei, iar pentru toată perioada festivalului- de 300 de lei.

Pentru mai multe informații, vezi pagina de Facebook a evenimentului In Da Wood Fest 2017.