TVR MOLDOVA, în colaborare cu Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale” din Chișinău, organizează, pe 22 mai, ora 18.30, a patra ediție a proiectului „Întâlnirile TVR MOLDOVA”. Invitatul de onoare al evenimentului este muzicianul, cântărețul și compozitorul român de muzică folk și muzică de teatru, Nicu Alifantis.

Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei programări prealabile, la numerele de telefon (022) 20 28 90 sau (+373) 69368274.

Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalitățile de referință ale culturii spațiului românesc vor veni în fața publicului de la Chișinău pentru a purta discuţii de suflet în scena Teatrului „Satiricus I.L. Caragiale”. Renumitele actrițe Maia Morgenstern și Stela Popescu au fost invitatele primelor două ediții ale proiectului ”Întâlnirile TVR MOLDOVA”.

Mai multe detalii despre eveniment vedeți pe www.tvrmoldova.md și pe pagina de Facebook „Întâlnirile TVR Moldova” cu Constantin Chiriac.