Frații Advahov au primit Butonul de Argint de la YouTube. Canalul orchestrei condusă de Vasile și Vitalie Advahov a atins numărul de 100 mii de abonați.

„Prieteni, suntem bucuroși să vă anunțăm că am primit de la YouTube, Butonul de Argint! Vă mulțumim că sunteți alături de noi și pe canalul oficial ADVAHOV! Asta ne motivează să muncim și mai mult, pentru ca muzica noastră sa răsune în fiecare casă si să bucure inima oricui!”, se arată într-un mesaj al Orchestrei Fraților Advahov pe Facebook.
Canalul de YouTube al Orchestrei Fraților Advahov a fost creat pe 12 februarie 2017. La moment acesta are un număr de 114 mii abonați și a adunat în total 72 580 650 de vizionări. 
 
Cele mai vizionate videoclipuri de pe canal sunt „Andra și Orchestra Fraților Advahov - Cânta cucul, Constantine” - peste 10 milioane vizualizări; „Zdob și Zdub & Advahov Brothers - Trenulețul (The Train) official video” - peste 9 milioane vizualizări; „Orchestra fraților Advahov, Alex Calancea, Fanfara Ciocârlia, Leonard Lalaru - Balkan Brass Battle” - peste 7 milioane vizualizări.
 
Menționăm că, YouTube oferă Butonul de Argint pentru creatorii care atins numărul de 100 mii abonați, Butonul de Aur pentru 1 milion de abonați și Butonul de Diamant pentru 10 milioane de abonați.

Printre canalele basarabenilor care au primit Butonul de Argint de la YouTube se mai regăsesc ansamblul „Plăieșii”, „Banca de Bancuri”, Ion Paladi, Ionel Istrati, „Zâmbărele”, „Vorbește Moldova”.