Mai multe persoane au venit în această dimineață la sediul PSRM din municipiul Soroca pentru a primi produse alimentare. Potrivit persoanelor aflate în fața oficiului teritorial, produsele au fost înmânate celor care au votat „steluța” și pentru Lilia Pilipețchi, candidatul PSRM la funcția de primar al municipiului.

Fostul primar al municipiului Soroca, Elena Bodnarenco, anunță că nu este prima dată când socialiștii din localitate au oferit „cadourile” în cadrul campaniei electorale.

Cum socialiștii «au luat» Soroca! Joi, în ajunul alegerilor, pensionarilor le-au fost înmânate pachete cu produse alimentare cu îndemnul de a vota pentru socialiști. În același timp, pentru ziua de marți-miercuri după alegeri, au promis că vor mai oferi produse alimentare pentru cei care vor veni în oficiul PSRM și vor prezenta ștampila «Votat» în buletinul de identitate. Azi e marți, produsele sunt oferite! Poliția, SIS, Procuratura – nu ați auzit?”, se arată în mesajul postat de fostul edil.

De precizat că în turul II al alegerilor locale, pentru șefia municipiului Soroca au luptat socialista Lilia Pilipețchi și actualul edil, candidatul independent, Victor Său. Potrivit datelor preliminare, Pilipețchi a obținut în urma alegerilor 55,81%, iar Său – 44,19%.