Candidatul ACUM la funcția de primar al capitalei, Andrei Năstase, însoțit de echipa PPDA și soția și-a exprimat opțiunea de vot în jurul orei 09:30. Năstase a îndemnat locuitorii să iasă masiv la vot, pentru a curma tentativa unui „individ” de a pune stăpânire pe Republica Moldova.

„Am votat pentru dreptul nostru la o viață mai bună, la bunăstare, la echitate într-o societate plină de minciună, de trădare și oportunism. Am votat cu certitudinea ca de aceasta dată nimeni nu va reuși să ne fure decizia și votul. Am votat cu gândul la Chișinău, la suburbii, la Moldova. Acest vot este unul foarte și foarte important. De acest vot depinde drumul Moldovei. Prin acest vot al nostru trebuie să curmăm din fașă mafia imobiliară. Vă îndemn să ieșiți masiv la vot, deoarece prin votul de astăzi putem curma tentativa unui individ de a pune stăpânirea pe Republica Moldova pe modelul unui individ aflat astăzi în căutare internațională. Votați cum vă dictează conștiința și rațiunea”, a spus Năstase.

Acesta a subliniat că „forțele distructive și-au dat mâna”, pentru a pune stăpânire pe Republica Moldova.  

„Al treilea tur nu există. Astăzi este ziua decisivă”, a afirmat Năstase.  

Întrebat de către jurnaliști cine sunt „forțele distructive” și individul care vrea să pună stăpânire pe Republica Moldova, Năstase a evitat să dea un răspuns.