Ion Ceban, candidatul PSRM la funcția de primar general al municipiului Chișinău, susține că este singurul candidat care propune soluții reale și prezintă ample concepții de dezvoltare a capitalei, în timp ce contracandidatul său, Andrei Năstase își face „drumul spre o altă funcție”. Potrivit socialistului, chiar dacă a fost acuzat, învinuit și murdărit fără probe de către contracandidatul său, acesta a demonstrat că nu are ce ascunde și totul este transparent, a vorbit și a prezentat așa cum stau lucrurile în Chișinău.

Iată am ajuns și la final de campanie a turului II. În perioada acestor 2 săptămâni, am reușit să mă întîlnesc cu multă lume bună, să merg în toate sectoarele orașului, dar și suburbii. Am discutat cu oamenii să văd și să aud personal despre problemele și dorințele lor. Am vorbit despre programul cu care vin și sunt gata să administrez eficient municipiul. În această perioadă, am mers la toate dezbaterile electorale organizate de toate sursele media. Nu îmi este frică nici de o întrebare comodă, sau incomodă, am demonstrat acest lucru atât la dezbaterile cu contracandidatul meu dar și cu reprezentanții lui. Chiar dacă am fost acuzat, învinuit și murdărit fără probe de contracandidatul meu, am demonstrat că nu am ce ascunde și totul este transparent, am vorbit și am prezentat așa cum stau lucrurile în Chișinău”, a menționat el.

Ceban spune că cunoaște nevoile locuitorilor dar și problemele capitalei și a suburbiilor nu din auzite și „nu din textele scrise pe foiae de altcineva”.

Vin în fruntea primăriei nu pentru a-mi face drum spre o altă funcție, vin pentru că îmi pasă de soarta municipiului. Am tot obosit să fim împărțiți în ai noștri și ai voștri, în cei de stânga, sau dreapta, să fim repartizați în funcție de culorile politice. Am obosit să dăm orașul în mâinele unor oameni incompetenți, neprofesioniști, care știu doar să vorbească frumos în citate, de pe foaie. Oameni care preferă să se se laude cu performanțele altor persoane dinafara tarii, cum am observat în această campanie electorală, și care știu că fără o susținere din partea colegilor nu va câștiga încrederea alegătorilor, ceea ce am văzut și astăzi prin publicarea unor spotri video de îndemnare la vot și susținerea contracandidatului meu”, menționează socialistul.

Potrivit lui, există un mare risc „ca peste un an să avem dinou alegerea primarului de Chișinău, și asta din cauza unei persoane care are alte scopuri de la bun început”.

Dragi cetățeni! Duminică, împreună vom decide soarta municipiului Chișinău pentru următorii 4 ani. Sunt singurul candidat care propun soluții reale și prezint ample concepții de dezvoltare a municipiului care au fost elaborate împreună cu specialiști din toate domeniile. Am voință, cunoștințe și forțele necesare pentru a-i da Chișinăului o nouă viață. Am nevoie doar de susținerea și încrederea dvs. Duminca, votați pentru fapte și program concret!”, punctat el.

Amintim că duminica, 3 noiembrie, va avea loc turul II al alegerilor locale în 384 de localități din R.Moldova, inclusiv în municipiul Chișinău.