Deputatul Octavian Țîcu, candidatul Partidului Unității Naționale la funcția de primar general al mun.Chișinău, susține că Andrei Năstase nu a făcut nimic pentru ca „mafia” controlată de Vlad Plahotniuc să plece la Igor Dodon.

Andrei Năstase, ești mizerabil! Din dramul de respect care-l mai aveam față de acest om, n-a mai rămas nimic... După ce ai votat împreună cu Bătrâncea la APCE aducerea Rusiei în Consiliul Europei, după ce ai împărțit cu Dodon Procuratura, unul luând CNA, altul Procurorul General Interimar, după ce ați împărțit MoldovaGaz, după cârdășia de la Curtea Constituțională, prin care l-ati făcut pe Țurcanu președinte, înșelând deputații, după ce justiția controlată de voi te-a declarat primar în mijlocul campaniei electorale...tu vii să ne spui că mafia se duce la Dodon și ceri susținerea oamenilor pentru Chișinău. Dar ce-ai făcut ca această mafie să nu plece la Dodon???”, a scris el pe pagina sa de Facebook.

Potrivit parlamentarului, mai există două lucruri pe care trebuie să le facă Andrei Năstase „pentru a păstra ceva din Demnitatea și Adevărul de altă dată”:

1.Să te retragi onorabil din cursă și să mă lași să duc până la capat lupta împotriva lui Dodon;
2. Toată Fracțiunea PPDA să semneze inițiativa mea legislativă privind crearea Comisiei parlamentare pentru investigarea lui Igor Dodon ca trădător de patrie!!!

Mai ai o ultimă șansă...”, a punctat Octavian Țîcu.

Amintim că Andrei Năstase a explicat într-o intervenție live pe Facebook de ce nu participă la dezbaterile electorale organizate de presă. Potrivit lui, contracandidații săi sunt niște „bufoni” și că nu vrea să le ofere posibilitatea să-l înjure.

Detalii: VIDEO // „Respectul” lui Năstase față de contracandiații săi la Primărie: Niște bufoni