Sveatoslav Mihalache este pretendentul pentru funcția de deputat din partea Partidului Unității Naționale (PUN), care se va duela pe circumscripția nr. 33 (Chișinău, suburbiile de sud) în cadrul alegerilor parlamentare noi din 20 octombrie curent. Anunțul a fost făcut astăzi de către candidat, pe pagina sa de Facebook.

„Astăzi, colegii și conducerea PUN de la București și Chișinău mi-au cerut să candidez în circumscripția 33 Chișinău. Am acceptat misiunea si mă simt onorat să-mi aduc contribuția prin toate cunoștințele, expertiza profesională și puterile sufletești.

Nu știu dacă sunt cel mai indicat candidat pentru circumscripția 33 Chișinău, dar știu și sunt sigur, că nu-mi voi încălca niciodată promisiunile făcute în fața compatrioților mei și niciodată nu voi face tranzacții cu destinul neamului meu.

Dacă v-ați săturat să votați „salvatori” și „generali” atotștiutori, care până la alegeri promit raiul pe pământ, iar odată ajunși la putere ne transformă de 30 de ani viața în calvar, vă chem să votați un soldat dintre voi care va rămâne până la capăt pe câmpul de bătălie pentru Reîntregirea Neamului!”, a scris Mihalache, citat de realitatea.md.

Sveatoslav Mihalache este membru al PUN. Și-a făcut studiile universitare la Brașov la începutul anilor 90, pe când avea doar 17 ani. Ulterior, la București și-a dobândit titlul de doctorant la Academia de Studii Economice.

De precizat că în circumscripția nr.33 și-au anunțat intenția de a participa în alegeri 13 persoane.