Fostul pretor al sectorului Râşcani, Nicolae Balaur, a anunţat că va candida pentru funcţia de primar al comunei Stăuceni.

Din câte cunoaşteţi, îmi iubesc ţara şi comuna unde locuiesc împreună cu familia şi nu pot fi indiferent de ceea ce se petrece. De aceea, ţin să aduc la cunoştinţa publicului că am decis să candidez independent pentru funcţia de primar al comunei Stăuceni. Pe parcursul anilor am pus umărul de fiecare data la dezvoltarea comunităţi pentru a o face mai bună, mai prosperă, mai atractivă şi cu o viziune fermă spre viitor. Cunosc problemele cu care se confruntă com. Stăuceni şi Vă garantez că am cheia rezolvării lor. În zilele următoare urmează să înregistrăm grupul de iniţiativă, iar pentru a intra în competiţia electorală, avem nevoie de semnătura Dumneavoastră. Astfel, Vă îndemn să susţineţi candidatura subsemnatului la Primăria comunei Stăuceni!”, a scris Balaur.

Nicolae Balaur a deţinut şi funcţia de consilier în Primăria Stăuceni şi s-a regăsit pe lista de candidaţi ai Partidului Liberal la alegerile parlamentare din noiembrie 2014. Ulterior, a candidat din partea PDM pentru fotoliul de deputat la alegerile din februarie 2019 în cadrul circumscripției uninominale nr.28 (Chișinău, sectorul Rîșcani).

TVR Moldova