Reprezentanții „Partidului Nostru” la Moscova, în frunte cu vicepreședintele formațiunii, Nicolai Țipovici, și-au ars pașapoartele moldovenești în semn de protest față de rezultatele alegerilor parlamentare din 24 februarie. Imaginile video au fost postate pe rețele sociale de membrii formațiunii, transmite esp.md.

Sunt cetățean al Republicii Moldova. Ceea ce s-a petrecut cu voturile parlamentare și cum a votat poporul, eu, în semn de protest, îmi ard pașaportul Republicii Moldova. Eu nu am ce căuta în țara noastră. Țara noastră s-a vândut. Cetățenii noștri s-au vândut. Eu îndemn să mă susțineți, să ardem actele de identitate”, a declarat una dintre participantele la acțiune.

Exemplul femeiei a fost urmat și de alte persoane, însă nu este clar dacă și Nicolai Țipovici, candidatul „Partidului Nostru” la funcția de deputat pe Circumscripția nr.49, și-a ars pașaportul.

De precizat că în urma procesării proceselor verbale, „Partidul Nostru” a acumulat 2,95%, sau puțin peste 41 mii de voturi.

Totodată, nici un candidat al formațiunii nu a reușit să obțină victorieaîn circumscripțiile uninominale, inclusiv în municipiul Bălți.