Președintele PDM, Vlad Plahotniuc, spune că formațiunea pe care o conduce este gata să înceapă negocierile pentru crearea unei majorități parlamentare.

Vlad Plahotniuc a declarat că scorul obținut de formațiunea sa este unul foarte bun. 

„Rezultatele obținute de PDM este unul foarte bun. Este un rezultat desigur pe măsura muncii depuse. Asta înseamnă  că oamenii ne investesc cu multă încredere. PDM se va ridica la aceste așteptări. PDM a câștigat pe circumscripții, acolo unde oamenii votează direct candidații PDM. PDM a obținut deasemenea un scor foarte bun la referendum”, a spus Plahotniuc.  

Totodată, președintele PDM a spus că partidul său este gata să înceapă negocierile pentru creare unei majorități parlmanetare.

„ACUM, o spun cu toată fermitatea. PDM este gata să înceapă negocierle cu toate partidele și independeții pentru a consttiui o majoritate parlamentară și să înceapem îndeplinirea angajamentelor asumate. Vrem ca negocierile să înceapă chiar în aceste zile”, a continuat liderul PDM. 

Președintele PDM a reiterat că formațiunea pe care o conduce nu are orgolii, resentimente și prejudecări, nu pune pe prim-plan diferențee doctrinare, ci interesul tuturor cetățenilor, ca să fie creată o guvernare competentă, capabilă să le facă viața mai bună.

"Așa cum am spus tot timpul – oamenii vor fapte, nu vorbe. Deci, este timpul să trecem neîntârziat la treabă, imediat după validarea mandatelor”.