Cele mai mari cheltuilei pentru perioada 02-08 februarie în această campanie electorală le-au avut Partidul Democrat, Partidul Politic „Șor” și Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. Cel puțin asta reiese din rapoartele financiare pentru a 3-a săptămână din campania electorală care au fost publicate pe site-ul Comisiei Electorale Centrale.

La capitolul cheltuieli în perioada 02-08 februarie, cele mai mari le-au avut Partidul Democrat din Moldova, care au cheltuit în doar o saptămână, 5,1 milioane lei. Democrații au cheltuit 3.8 milioane lei pentru publicatate (TV și radio), dar și 744 mii lei pe articole promoționale (postere, stegulețe, afișe, fluturași, etc.).

În clasament, urmează Partidul Politic „Șor” care în decurs de o saptămână, a cheltuit aproximativ 1,6 milioane lei. În mare, resursele sale financiare au fost epuizate pentru publicatate la televiziune, materiale promoționale dar și pentru arendarea sălilor pentru întruniri și evenimente. 

Partidul Socialiștilor din Moldova a avut cheltuieli de peste 1,1 milioane lei în perioada 02-08 februarie. 95% din aceste cheltuile au fost direcționate pentru publicitate TV, radio și presă scrisă. 

Blocul electoral „Acum, Platforma DA și PAS” a avut cheltuieli de peste 373 de mii de lei, majoritatea fiind cheltuiți pentru materiale promoționale (afișe, postere, fluturași, etc) dar și pentru arenda sălilor în care s-au desfășurat evenimente cu tentă electorală. 

Partidul Nostru a avut cheltuieli în valoare de peste 200 mii lei iar majoritatea banilor au fost cheltuiți pentru publicitate (TV, radio, etc) și materiale promoționale. 

La capitolul venituri pentru perioada 02-08 februarie, primii în top sunt Partidul Democrat cu venituri de peste 5,1 milioane lei. Pe locul 2 se situează Partidul politic „Șor” cu venituri de peste 1,5 milioane lei iar pe locul 3, Blocul electoral „Acum, Platforma DA și PAS” care au avut venituri în sumă de 437 de mii de lei. Pe locul 4 se poziționează Partidul Nostru cu venituri de peste 140 mii lei. Partidul Socialiștilor din Republica Moldova nu a indicat nici un venit în perioada raportată.