Mişcarea Profesioniştilor „Speranţa-Надежда” va fi cu numărul doisprezece în buletinul de vot la alegerile parlamentare din 24 februarie, conform ordinii prealabile, iar Partidul Politic „Patria” cu numărul unsprezece.

Decizia s-a luat în urma tragerilor la sorți printre partidele care şi-au depus astăzi, 23 ianuarie, dosarul de participare la scrutin, transmite IPN.

Conform ordinii prealabile stabilite până acum, Partidul Democrat va fi primul pe buletinul de vot, urmat de Blocul electoral ACUM DA PAS și Partidul Comuniștilor, după care, pe locul patru – Partidul Socialiștilor. Pe locul cinci se va regăsi Partidul „Șor”, pe șase – Mișcarea Populară Antimafie, iar pe șapte – Partidul Politic „Partidul Nostru”.

Partidul Național Liberal va fi cu numărul opt în buletinul de vot, iar Partidul Politic „Voința Poporului” – cu numărul nouă. Partidul Regiunilor se va regăsi pe poziția a zecea, iar Partidul Politic „Democrația Acasă” – pe a unsprezecea.

Perioada de depunere a cererilor pentru înregistrare în calitate de concurent electoral, atât în circumscripția națională, cât și în cele uninominale se încheie pe 24 ianuarie.