Comisia Electorală Centrală anunță achiziționarea echipamentelor de protecție în scopul prevenirii răspândirii infecției COVID-19 pentru buna organizare și desfășurare a alegerilor pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova, stabilite pentru 1 noiembrie 2020.

În acest sens, CEC invită operatorii economici interesați să participe la procedura de achiziție,  să depună ofertele până marți, 22 septembrie 2020, ora 16:00.

Operatorii economici interesați pot obține informație suplimentară, familiarizându-se cu cerințele de participare la adresa Comisiei: mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri nr. 119, prin telefon la numărul 022-251-451, Fax: 022-234-047 sau email: [email protected] .

Setul de documente va fi eliberat gratuit la aceeași adresă, după depunerea cererii de participare cu indicarea clară a denumirii, adresei, numărului telefonului de contact și numele persoanei împuternicite de către participant.

De precizat că anterior Guvernul a acordat peste 20 milioane de lei pentru procurarea echipamentului necesar în scopul prevenirii răspândirii infecției COVID-19 în cadrul secțiilor de votare.