Compania MEDIA SECURITY a realizat cu succes implementarea proiectului de monitorizare prin GPS a transportului public din Capitală

Urbanizarea rapidă a orașelor prezintă provocări de infrastructură pentru guvern și municipalități. Pe măsură ce orașele cresc și își extind serviciile, administrarea și guvernarea devin din ce în ce mai complexe. Astfel, este necesară transformarea orașelor pentru a aborda provocările sociale, economice, de inginerie și de mediu, fapt confirmat prin colaborarea cu Partenerul Austriac Friedrich Steinbach GmbH in acest proiect. In urma implementarii proectului de catre MEDIA SECURITY sau atins urmatoarele beneficii:

 
- dirijarea centralizată a transportului din parc,
- formarea rapidă a stațiilor, optimizarea rapidă a graficelor de lucru și a traseelor, distribuirea rapidă a transportului pe rute,
- controlul îndeplinirii rutelor după orar, eficientizarea cheltuielilor de logistica, raportare detaliată etc.
- eficientizarea lucrului dispecerilor, informarea rapidă a cetățenilor despre schimbări efectuate în circulația transportului, ușurează planificarea călătoriilor și logistica lucrului zilnic.
 
Societatea civilă are acces în baza platformei ON LINE la informația despre  transportul public în timp real,  informarea rapidă a cetățenilor despre schimbarea orarelor de circulație și a traseelor, informația despre anumite stații și orarul de circulație a tuturor rutelor prin locația respectivă, timpul rămas până la sosirea transportului la stație, traseele de circulație ce trec prin stație, variantele posibile de deplasare din punctul A în punctul B, costul și alte informații utile pentru pasageri.
 

Serviciile  oferite de compania Media Security SRL si  Friedrich Steinbach GmbH, cuprind  solutii in domeniul transportului inteligent ,securitate  pentru un oras smart.

www.media-security.eu

tel: 069 870 803