Compania MEDIA SECURITY a realizat cu succes implementarea proiectului de monitorizare prin GPS a transportului public din Capitală

 
Urbanizarea rapidă a orașelor prezintă provocări de infrastructură pentru guvern și municipalități. Pe măsură ce orașele cresc și își extind serviciile, administrarea și guvernarea devin din ce în ce mai complexe. Astfel, este necesară transformarea orașelor pentru a aborda provocările sociale, economice, de inginerie și de mediu, fapt confirmat prin colaborarea cu Partenerul Austriac Friedrich Steinbach GmbH in acest proiect. In urma implementarii proectului de catre MEDIA SECURITY sau atins urmatoarele beneficii:
 
- dirijarea centralizata a transportului din parc,
-formarea rapida a statiilor, optimizarea rapida a graficelor de lucru si a traseelor, distribuirea
rapida a transportului pe rute,
-controlul indeplinirii rutelor dupa orar , eficientizarea cheltuielilor de logistica, raportare
detaliata etc.
-eficientizarea lucrului dispecerilor informarea rapida a cetatenilor despre schimbari effectuate
in circulatia transportului, usureaza planificarea calatoriilor si logistica lucrului zilnic.
 

Societatea civila  are acces in baza platformei    ON LINE    https://www.eway.md/ru/cities/chisinau

la informatia despre  transportul public in timp real,  informarea rapida a cetatenilor despre schimbarea orarelor de circulatie si a traseelor , informatia despre anumite statii si orarul de circulatie a tuturor rutelor prin locatia respectiva, timpul ramas  pina la sosirea transportului la statie, traseele de circulatie  ce trec prin statie, variantele posibile de deplasare din punctul a in punctul b , costul si alte informatii utile pentru pasageri.

Serviciile  oferite de compania Media Security SRL si  Friedrich Steinbach GmbH, cuprind  solutii in domeniul transportului inteligent ,securitate  pentru un oras smart.

www.media-security.eu

tel: 069 870 803