Proiectul Oasis vă deschide noi orizonturi la propriu și la figurat. Recent compania de construcții a difuzat un nou filmuleț în care le prezintă clienților și celor care și-ar dori să procure un apartament în Complex, imagini magice cu apusul pe care îl puteți urmări de la terase.

Video-ul a devenit în scurt timp viral pe rețelele de socializare.

Angajații companiei confirmă că fiecare dintre apartamentele de la Oasis dispune de minim o terasă din care puteți urmări acest apus. Optați pentru apartamentul care vă inspiră zilnic prin panorame uimitoare.

De asemenea, Oasis anunță că au mai rămas doar două apartamente cu două camere și living la suprafață mică! Prima rată minimală este de 10% - 6000 €.

Investiți acum, cu gândul la ziua de mâine - alegeți complexul care vă oferă un trai confortabil, punându-vă pe tavă tot de ce aveți nevoie, economisindu-vă timpul și energia.

Complexul locativ Oasis susține modul sănătos de viață, motiv pentru care proiectul este prevăzut cu Sală de Fitness, Wellness & SPA by Aquaterra, locul care vă va ajuta să vă păstrați un tonus fizic bun, să vă umpleți de energie și să radiați.

Apelați pentru detalii: 069689333