Ne dorim să fii în siguranță tu și familia ta, de aceea îți recomandăm să respecți regulile de igienă personală, iar în această perioadă să eviți cât mai mult posibil locurile aglomerate, optând pentru serviciile digitale de la banca ta preferată – MAIB.

În curând vin facturile și mulți dintre cunoscuții tăi fug la poștă sau la bancă, să achite serviciile comunale. Pentru că ai o bancă întreagă în telefonul tău, poți face asta de acasă. Accesează aplicația MAIBank și achită-le fără a ieși din casă. Din meniu accesează butonul „Plăți", selectează furnizorul de servicii, alege cardul de pe care dorești să se extragă suma și achită. E simplu și rapid!

Dacă vrei să oferi cuiva bani, o poți face fără a te vedea cu persoana respectivă, tot prin intermediul aplicației MAIBank. În meniul „Plăți" găsești butonul „Transfer către o persoană", introduci numărul cardului, numele, prenumele și transferi banii în câteva clipe.

Ce faci dacă persoana căreia dorești să-i oferi bani nu are un card bancar? Avem o soluție. În aplicație, tot în meniul „Plăți", ai la dispoziție opțiunea „Cash by Code". Selectezi suma
de bani pe care dorești să o oferi, iar aplicația îți generează un cod unic. Cu acest cod persoana poate primi banii de la oricare bancomat al MAIB.

Ai prieteni sau părinți peste hotare și ți-au făcut un transfer internațional? În aplicația MAIBank sau pe www.tc2.maib.md primești banii direct pe card. E suficient să indici datele
personale și codul transferului. Atât. Ai banii direct pe card.

Iar cel mai comod instrument de plată este cardul tău MAIB Visa sau Mastercard: fă cumpărături online, achită la POS terminale, fără a mai fi necesar să utilizezi numerarul.

Ai grijă de tine și de cei dragi, pentru că sănătatea ta are prioritate. Optează pentru serviciile digitale de la banca ta preferată – Moldova Agroindbank.