Desigur că ai avut un motiv argumentat, pentru care ai ales să te creditezi cu o dobândă mare. Fie că îți ofereau banii în 6 minute, fie că au luat în calcul salariul neoficial sau transferurile bănești de peste hotare, fie că și cumătrul a luat bani de acolo, fie că și oferta părea atât de bună. În final, ai luat o decizie, ai semnat actele și deja ai cheltuit şi banii.

Te îndemnăm să îţi acorzi puţin timp şi să faci un calcul, pentru a vedea cât întorci lunar și cât vei achita total la final de creditare. Să înțelegi dacă plăteşti comisioane ascunse şi, de fapt, cât te costă acest credit.

Dacă ţi-ai pus deja aceste întrebări, e timpul să te refinanțezi, ca să economiseşti. Procesul de refinanţare pare a fi unul complicat. Nu ştii de unde să îl începi, dacă vei primi un alt
credit sau nu, crezi că va dura o veşnicie.

Moldova Agroindbank vine cu o propunere pentru cei care vor să îşi refinanţeze creditele luate în grabă: Creditul Refinance.

Te aşteptăm la MAIB: ia cu tine buletinul de identitate şi ultimele 4 chitanțe prin care demonstrezi că ai achitat la timp ratele, la companiile de microfinanţare. Atât.

Vom analiza RAPID dosarul tău şi îţi vom acorda banii pentru închiderea creditului luat în grabă.

Această ofertă o facem pentru a contribui la gestionarea corectă a finanțelor tale şi ale familiei tale.