Surprize pentru agenții de patrulare ai Inspectoratului Național de Patrulare care asigură ordinea publică pe străzile capitalei, dar cele din orașele Bălți și Ungheni, din partea companiei StarKebab. Pe durata lunilor decembrie 2019 – februarie 2020 aceștia pot servi ceai și cafea gratis în localurile din rețeaua StarKebab.

„Sezonul de iarnă este, pentru cei mai mulți dintre noi, timpul cel mai fericit din an: cadouri de pus sub brad, colinde, gânduri de vacanță și pregătiri pentru Sărbători. Dar temperaturile scăzute din termometre înseamnă pentru multe categorii profesionale și zile mai grele de muncă în spații deschise, în frig, pe ploaie sau ninsoare. În această perioadă aglomerată, traficul intens din oraș este vegheat și fluidizat zilnic de echipele Inspectoratului Național de Patrulare (INP) al Poliției, prezent la datorie în cele mai circulate intersecții.

Remarcăm și apreciem activitatea lor pentru binele comunității și ne-am gândit să le facem mai ușoare zilele reci petrecute afară. În spiritul de familie pe care îl promovăm la Star Kebab, le mulțumim și le adresăm o invitație:

Pe durata lunilor decembrie 2019 – februarie 2020, invităm toți agenții de teren INP din Chișinău, Bălți și Ungheni să se încălzească în localurile Star Kebab, la o cafea sau un ceai din partea casei.

Ușa noastră este deschisă oricând pentru un zâmbet, o pauză la căldură și o băutură preparată cu drag. Primii polițiști ne-au vizitat deja și ne bucurăm să vedem că au primit cu bucurie inițiativa. Îi așteptăm și de aici înainte în toate locațiile Star Kebab din Moldova!”, se arată în într-un comunicat al companiei StarKebab.