La 4 martie 2021, în conformitate cu prevederile Planului Național de imunizare anti-COVID -19, specialiștii din domeniul sănătății publice de pe ambele maluri ale Nistrului, au beneficiat de un nou curs de instruire pe tematica „Reabilitării post-COVID-19”.

Evenimentul s-a ținut în regim online și a fost realizat cu suportul Oficiului Regional și de Țară al Organziației Mondiale a Sănătății.

Participanții  au  primit informații cu privire la elementele de bază, exerciții și recomandări corespunzătoare pentru persoanele care au fost spitalizate în stare gravă din cauza complicațiilor provocate de virusul COVID-19.

Menționăm că, în perioada 04-24 martie 2021 urmează a fi organizate un șir de noi instruiri tematice, care au fost coordonate cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și cu Agenția Națională pentru Sănătate Publică și agreate în prealabil în cadrul ședinței din 17 februarie 2021 a grupurilor de lucru pentru ocrotirea sănătății, cu participarea experților de la Chișinău și Tiraspol.