Biroul Politici de Reintegrare (BPR) a venit cu un comentariu cu privire la exploziile de la Sediul serviciului de securitate de la Tiraspol. Biroul își exprimă îngrijorarea în legătură cu incidentul și susține că obiectivul urmărit ar fi crearea pretextelor pentru tensionarea situației de securitate în regiunea transnistreană.

„Biroul politici de reintegrare își exprimă îngrijorarea în legătură cu incidentul care s-a produs astăzi în orașul Tiraspol. Potrivit informației disponibile, persoane neidentificate au efectuat împușcături din aruncător de grenade asupra sediului așa-numitei structuri de securitate din regiune. Conform datelor preliminare nu există victime sau persoane rănite.

Obiectivul urmărit de incidentul de astăzi ține de crearea pretextelor pentru tensionarea situației de securitate în regiunea transnistreană, ne-controlată de autoritățile constituționale. În acest context, Biroul politici de reintegrare cheamă la păstrarea calmului și împreună cu instituțiile naționale competente monitorizează evoluțiile cazului menționat”, a transmis Biroului politici de reintegrare. 

Detalii: UPDATE // (FOTO) Ministerul de interne din stânga Nistrului confirmă exploziile de la sediul MGB-ului