UPDATE // 18:55 // Așa-zisul Minister al Afacerilor Interne din regiunea transnistreană confirmă exploziile de la Sediul serviciului de securitate de la Tiraspol.

„Luni, în jurul orei 17:00, în clădirea Ministerului Securității Statului PMR, situată la intersecția străzilor Manoilov și Karl Marx, au avut loc mai multe explozii. Sunt sparte geamurile de la etajele superioare. Din oficii iese fum. Zona este înconjurată de polițiști. La fața locului se află o echipă de investigații, pompieri, medici de pe ambulanță și specialiști din alte servicii de urgență. Potrivit datelor preliminare, focurile au fost trase din RPG-uri. Nu sunt victime”, a transmis serviciul de presă al așa-zisului minister.

 

ȘTREA INIȚIALĂ 

Sediul serviciului de securitate de la Tiraspol, MGB, ar fi fost atacat cu lansatoare de grenade. Informația a apărut pe mai multe canale de telegram cu imagini de la fața locului. 

Martorii oculari susțin că s-au auzit mai multe explozii. Un obuz a fost găsit în apropierea clădirii. Zona este izolată. La fața locului se află și câteva ambulanțe. Ferestrele și ușile sediului MGB sunt sparte.

Deocamdată nu există informații oficiale despre cele întâmplate.

Unele surse susțin că cineva s-ar fi baricadat în clădire.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE....